Plaats- en tijd onafhankelijk werken. Medewerkers zitten niet langer iedere dag op een vaste plek op kantoor, maar werken flexibel vanaf huis of een externe locatie. Om toch overal veilig toegang te hebben tot gegevens, is werken in ’the cloud’ de oplossing.

Hierbij koopt u geen hard- en software licenties. Voor een vast bedrag per maand beschikt u wél over alle functionaliteit en software die u met een eigen server en bijbehorende infrastructuur ook zou hebben gehad. Dat betekent dat u jaarlijks exact weet wat uw automatiseringskosten zullen zijn.

De volledige kantooromgeving wordt middels virtualisatie online aangeboden. U kunt daardoor flinke besparingen realiseren op aanschaf-, beheer- en energiekosten. Denkt u maar eens aan de airconditioning die de server ruimte op een vaste temperatuur en luchtvochtigheid moet houden, deze heeft u niet meer nodig. Zelfs een aparte serverruimte kan komen te vervallen. De Total Cost of Ownership (TCO) wordt zo flink gereduceerd zonder dat u aan functionaliteit en kwaliteit hoeft in te leveren.